Tour de Marienvelde 2018

Ondanks al het voetbalgeweld tijdens het WK in Rusland zal er natuurlijk ook weer een Tour de Mariënvelde worden georganiseerd. Voor de 35e keer wordt dit spel vanuit Tourcafé Heutinck in Mariënvelde de wereld over gestuurd en we hopen dat weer enkele duizenden wielerliefhebbers een extra leuke Tour de France hebben door ons Tourspel.

Op zaterdag 7 juli 2018 gaat de 105e Tour de France van start op het eiland Île de Noirmoutier, ter hoogte van Nantes, om in de drie daaropvolgende weken een uitdagend parcours af te leggen over bergen en kasseien.

Deze zaterdag zal ook in het teken staan van de inschrijving voor de 35e Tour de Mariënvelde. Deze inschrijving is deze hele zaterdag mogelijk. Tot 24.00 uur loopt de inschrijving op papier. De digitale inschrijving blijft mogelijk tot zondagochtend 8 juli 2018 11.00 uur. Dan start de tweede etappe en begint ons Tourspel.

De eerste etappe van zaterdag 7 juli en de ploegentijdrit van maandag 9 juli tellen niet mee, maar de overige 19 etappes natuurlijk wel.

Op zondag 29 juli 2018 vindt de laatste etappe plaats, die zoals gebruikelijk op de Champs Elysées zal eindigen. Voor ons avondprogramma in café Heutinck zullen we zoals ieder jaar een leuke eindgast zoeken. Na een interview zullen de prijzen worden uitgereikt aan de aanwezige prijswinnaars. De overige prijzen zullen per post worden verstuurd.

Veel plezier bij het samenstellen van uw ploeg.

Henny Heutinck
Peter Valen
George Wieggers
Henri Weikamp