Tour de Mariënvelde, de 40e editie!

Op zaterdag 1 juli 2023 gaat de 110e Tour de France van start in het Spaanse Baskenland, in Bilbao. Op die dag start ook voor de 40e keer de Tour de Mariënvelde vanuit het Achterhoekse kerkdorp. We waren 37 keer te gast bij Café Heutinck, maar zijn nu voor de derde keer te vinden in het plaatselijke dorpshuis, de BMV.
 
Daar kunt u ons vinden vanaf vrijdagavond 30 juni tot en met zondagmiddag 2 juli 2023 en zijn we bezig met het aannemen van de papieren formulieren, het beantwoorden van de telefoon voor de bellers, die hun ploeg nog steeds graag op deze manier willen doorgeven, maar vooral met het beheren van alle digitale opgaves en het reageren op de mails en telefonische vragen die worden gesteld voor deelnemers die op de digitale snelweg even verdwaald zijn.
 
Kortom, wil je weer meedoen aan de 40e Tour de Mariënvelde, houd dan deze website goed in de gaten. De papieren reglementenboekjes en opgaveformulieren liggen weer op de bekende plekken in de regio, maar vooral bij alle vestigingen van Schuurman Schoenen in Oost en Noord Nederland.
 
Allen een goede voorbereiding gewenst.
 
Henny Heutinck, Peter Valen, George Wieggers, Henri Weikamp