38e Tour de Marienvelde vanuit de BMV

Op zaterdag 26 juni 2021 start de 108e Tour de France en sinds 1984 is het dan ook gebruikelijk dat in dat weekend de Tour de Marienvelde ook van start gaat. De 38e editie is wel een bijzondere, want voor het eerst sinds 1984 zal café Heutinck niet meer de ontmoetingsplek zijn voor wielerliefhebbers,  maar zal het Tourspel worden georganiseerd vanuit de Brede Maatschappijke Voorziening (BMV) in Marienvelde aan de Waalderweg 7 (schuin tegenover café Heutinck). 

De organisatie van de Tour de Marienvelde is blij dat ze terecht kan in het dorpshuis naast de kerk om van daaruit hun populaire Tourspel te kunnen organiseren. De papieren formulieren kunnen op zaterdag 26 juni worden ingeleverd vanaf 10.00 uur tot middernacht. Digitaal is er altijd wat meer ruimte. Tot aan de start van de tweede etappe kan online de Tourploeg worden ingestuurd. 

Zoals gebruikelijk telt de eerste etappe op zaterdag 26 juni niet mee, zodat we echt van start gaan op zondagavond 27 juni. 

Veel succes bij de voorbereiding op de 38e Tour de Marienvelde 2021 namens Henny Heutinck, Peter Valen, George Wieggers en Henri Weikamp