Prijzen opgestuurd, boekjes onderweg

De Tour de Marienvelde is al weer een aantal weken geleden afgelopen en intussen zijn de prijzen opgestuurd naar alle prijswinnaars. Ook de Touruitslagenboekjes zijn gedrukt en zijn deze week op de post gegaan. Het heeft allemaal iets langer geduurd dan normaal, maar het gewone werk ging ook door en tussendoor sloot Café Heutinck ook nog zijn deuren. 

Prijzen 37e Tour de Mariënvelde 2020

De prijzen van de 37e Tour de Mariënvelde 2020 zijn verdeeld. Uiteindelijk kreeg nummer 115 op de ranglijst nog een waardebon toegestuurd.

En om even wat onduidelijkheid weg te halen, de volgende afspraak geldt al jaren in de Tour de Marienvelde:

Een winnaar van een regioklassement kan niet ook nog een prijs tussen de tweede en de 115e plaats krijgen (voor de eerste plek wordt een uitzondering gemaakt). De laagste prijs in waarde schuift automatisch door, zodat uiteindelijk 115 ploegleiders een waardebon hebben ontvangen na de Tour de France.

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd terecht bij ons. Mail naar: info@tourdemarienvelde.nl