Tour de Marienvelde 2019

Op zaterdag 6 juli 2019 gaat de 106e Tour de France van start op de Grote Markt in Brussel, waarna de renners ruim drie weken onderweg zijn in Frankrijk voordat ze op zondag 28 juli 2019 in Parijs zullen finishen.

Deze zaterdag zal ook in het teken staan van de inschrijving voor de 36e Tour de Mariënvelde. Deze inschrijving is deze hele zaterdag mogelijk. Tot 24.00 uur loopt de inschrijving op papier. De digitale inschrijving blijft mogelijk tot zondagochtend 7 juli 2019 12.00 uur. Dan start de tweede etappe en begint ons Tourspel. Er zal die dag nog geen score zijn, omdat er een ploegentijdrit is op zondag, maar een uitvaller zal wel worden doorberekend.

De eerste etappe van zaterdag 6 juli en de ploegentijdrit van zondag 7 juli tellen dus NIET mee, maar de overige 19 etappes natuurlijk wel.

Op zondag 28 juli 2019 vindt de laatste etappe plaats, die zoals gebruikelijk op de Champs Elysées zal eindigen. Voor ons avondprogramma in café Heutinck zullen we zoals ieder jaar een leuke eindgast zoeken. Na een interview zullen de prijzen worden uitgereikt aan de aanwezige prijswinnaars. De overige prijzen zullen per post worden verstuurd. Iedereen een prettige voorbereiding gewenst!

Een papieren inschrijfformulier voor de 36e Tour de Marienvelde kunt u downloaden via de link hieronder. De digitale inschrijving start op het moment dat de directie van de Tour de France de deelnemerslijst met hun startnummers publiceert. Meestal is dat op donderdagavond, dus houd onze site goed in de gaten.

Papieren inschrijfformulier 36e Tour de Marienvelde 2019