Marianne Vos eindgast bij Tour de Mariënvelde

Marianne Vos zal op zondag 21 juli 2013 de eindgast zijn bij de 30e Tour de Mariënvelde. De 26-jarige wielrenster uit het Brabantse Meeuwen zal die avond de prijzen uitreiken van het bekende Achterhoekse wielerspel.

Presentatie Rabobank/Liv Giant wielerploeg

Ook zal ze tijdens deze avond bij Café Heutinck in Mariënvelde worden geïnterviewd door Peter Valen, waarbij natuurlijk veel aandacht voor al haar successen op de weg, op de baan en in het veld zal zijn. Maar ook zal Marianne gevraagd worden naar haar ambities op de mountainbike.

Het programma van de laatste avond van de Tour de Mariënvelde zal iets anders zijn dan gebruikelijk, omdat de finish van de laatste etappe in Parijs pas rond de klok van 22.00 uur wordt verwacht. Het zal een interactief programma worden met livebeelden vanaf de Champs Élysées, een interview met Marianne Vos en de prijsuitreiking van de 30e editie van de Tour de Mariënvelde.

De aanvang van de avond is 20.30 uur bij Café Heutinck aan de Waalderweg 2 in Mariënvelde.