Prijzen 30e Tour de Mariënvelde

Komende zondag eindigt de 100e Tour de France in Parijs en is ook de 30e Tour de Mariënvelde wederom ten einde. Dit wordt afgesloten met de uitreiking van de prijzen bij Café Heutinck in Mariënvelde vanaf 20.30 uur.

Doordat de finish van de 21e etappe pas rond 22.00 uur zal vallen, wordt het programma van deze avond daarop afgestemd. We willen graag op zondagavond de winnaar in het zonnetje zetten en we gaan proberen om dit ook binnen 30 minuten na de finish te doen. Al moet de directie van de Tour de France dan ook meewerken.

Uiteraard zal er ook voldoende aandacht zijn voor onze gast. Marianne Vos zal worden geïnterviewd door Peter Valen, waarna zij na de finish van de etappe de aanwezige prijswinnaars hun prijs zal overhandigen.

Ruim 100 ploegleiders zullen een prijs in ontvangst kunnen nemen of thuis g. Hieronder de lijst met prijzen:

Prijzen 30e Tour de Mariënvelde 2013