Extra prijzen 38e Tour de Marienvelde

Hieronder de prijzen voor de Strijdlustigste ploeg, Eendagsvlieg, de etappeprijzen, het Grolsch klassement en de Koekkoeksprijs.Strijdlustigste ploeg
De ploegleider die in 1 etappe de meeste punten heeft gehaald krijgt de prijs voor de Strijdlustigste ploeg. Dit is een trofee en een waardebon van € 50,00 van Schuurman Schoenen.

Eendagsvlieg
De ploegleider die met het minste aantal punten een etappe weet te winnen, krijgt de prijs voor de Eendagsvlieg. Dit is een trofee en een waardebon van € 50,00 van Schuurman Schoenen.

Etappeprijzen
Er zijn vijf etappes aangewezen en de winnaars van deze etappes krijgen een waardebon van Schuurman Schoenen van € 50,00. Het gaat om de etappes 7-10-12-14-16.

Grolsch-klassement
Degene die na de laatste etappe op de 1111e en 2222e plaats staan krijgen een grote beugelfles Grolsch van anderhalve liter thuisbezorgd.

Koekkoeksprijs
De koekkoeksprijs is voor de middenmoter van het klassement. De ploeg die aan het einde van de Tour op plaats 1652 staat krijgt een krat bier overhandigd. De prijs is in het leven geroepen door André Berendsen. André’s familie heeft in Mariënvelde de bijnaam Koekkoek, vandaar deze naam. Helaas overleed André Berendsen op 4 juli 2015. De Tourdirectie heeft besloten om de Koekkoeksprijs ter nagedachtenis aan André in ere te houden.