Foto’s slotavond

Gert Jacobs was zondagavond te gast in de BMV in Mariënvelde en zorgde samen met interviewer Peter Valen voor een boeiend gesprek over de Tour van 2023, zijn eigen wielercarrière en wielrennen in het algemeen. De inwoner van Tiel had geen enkele moeite om het aandachtig luisterende publiek te vermaken. 

Na het interview reikte hij alle prijzen uit en verzorgde hij ook de verloting. De hoofdprijs, een racefiets, mogelijk gemaakt door Knippenborg Fietsen uit Zieuwent, werd gewonnen door Albert Leemreize, vader van Gijs Leemreize. Gijs won in 2011 ook een racefiets in deze loterij en begon daarna zijn wielerloopbaan. Hij rijdt momenteel nog bij Team Jumbo/Visma, maar zal hoogstwaarschijnlijk die ploeg gaan verlaten en komend seizoen wat vaker te bewonderen zijn bij Team DSM-Firmenich.

Foto’s slotavond zondag 23 juli 2023