Spanning om te snijden bij slotetappe

In Frankrijk is de strijd beslist. Jonas Vingegaard heeft duidelijk laten zien, dat hij dit jaar de sterkste is, maar in de Tour de Mariënvelde is de spanning om te snijden. Diny Hulleman, Robert Klaverstijn en Rick Timmermans zullen met grote aandacht de finish op de Champs-Elysées volgen om te kijken welke sprinters een gooi zullen doen naar de winst in de Franse hoofdstad. Maar ook de plekken 2 t/m 20 zijn nog bijzonder belangrijk, want het verschil tussen de top drie is slechts vier punten, terwijl Erik Olyslager en Mirjam Vergeer op een iets grotere afstand kijken of ze nog een final jump kunnen plaatsen richting top drie. Rond de klok van 20.00 uur hopen we de eindstand te kunnen presenteren en daarna gaan we hard aan het werk om de prijsuitreiking voor te bereiden. Veel plezier allemaal bij deze laatste etappe van de 109e Tour de France en de 39e Tour de Mariënvelde.