Nog een week tot start Tour de Marienvelde 2022

Nog een week en dan start de 39e Tour de Marienvelde 2022. We hopen ook dit jaar weer vele duizenden ploegleiders een groot plezier te doen door het organiseren van ons Tourspel. Je kijkt dan toch met andere ogen naar de Tour de France. 

Digitale inschrijving
De digitale inschrijving via deze site zal starten als het officiële deelnemersveld is gepresenteerd in Kopenhagen. Dat gebeurt woensdagavond 29 juni en normaal gesproken worden dan ook de startnummers gecommuniceerd. Vanaf dat moment zullen wij onze site ook in orde maken om de digitale inschrijving te laten starten. De inschrijving duurt tot en met zaterdag 2 juli 2022 14.00 uur. Dan is de tweede etappe net van start gegaan. De eerste etappe op vrijdag 1 juli telt niet mee!

Papieren inschrijving
Voor al diegenen die nog graag een papieren formulier willen inleveren. Dat kan natuurlijk ook. Dit is ook mogelijk tot en met zaterdag 2 juli 2022 14.00 in de BMV in Mariënvelde aan de Waalderweg 7. De kosten voor inschrijving bedragen zoals ieder jaar 4 euro.