Afscheid van café Heutinck

Voor de laatste keer werd dit jaar de Tour de Mariënvelde georganiseerd bij café Heutinck. Helaas konden we Henny en Rieky niet hun afscheid geven dat ze eigenlijk verdienden….een volle zaal die voor hen applaudisseerde. 

Daarom kregen ze uit handen van Peter, George en Henri in kleine kring hun cadeau overhandigd. Er zal een boek worden gemaakt met als titel: Van schoolbord tot internet en de ondertitel zal zijn: 37 keer Tour de Mariënvelde bij Café Heutinck met verhalen, herinneringen, anekdotes, krantenknipsel, cijfertjes en veel foto’s van 36 jaar Tour de Mariënvelde. De planning is dit boek in het voorjaar van 2021 te kunnen presenteren. Uiteraard zal dit boek voor liefhebbers ook te koop worden aangeboden. Hebt u een leuke bijdrage voor dit boek, eventueel met foto, dan kunt u dat sturen naar het welbekende emailadres info@tourdemarienvelde.nl

Henny en Rieky Heutinck met de ingelijste voorkant van het boek ‘Van schoolbord tot internet’.