Hoofdprijs Tour de Marienvelde 2018: week Hotel Lory Italië

Karen en Maurice Paasschens doen al heel lang mee met de Tour de Marienvelde en hebben ook jaren geleden een chalet geopend in de Dolomieten in Italië. Tien jaar geleden hebben ze een prijs beschikbaar gesteld voor een verblijf in hun Chalet Carolina, maar intussen is hun chalet gegroeid naar een hotel en nu hebben ze aangegeven dat de winnaar van de Tour de Marienvelde 2018 een week lang te gast mag zijn in hun hotel. De hoofdprijs van de Tour de Marienvelde is derhalve een week Hotel Lory voor twee personen op basis van logies en ontbijt tussen 15 en 30 september 2018.

Hotel Lory ligt in de Dolomieten in een prachtige fietsomgeving, maar ook voor de niet-fietsers is het een prachtig verblijf in de bergen vlakbij het plaatsje Molveno.

Meer informatie is te vinden op de website van Hotel Lory. Klik op onderstaande link.

Hotel Lory Molveno Italië