Charles Saulus (Lichtenvoorde) wint 31e Tour de Mariënvelde

Charles Saulus is winnaar geworden van de 31e Tour de Mariënvelde. De Lichtenvoordenaar kwam na de 20e etappe aan de leiding en hield deze in de laatste etappe vast. Daan en Bente Klomp uit Zwolle kwamen nog dichtbij, maar verder dan de tweede plaats kwamen ze niet.  Irma Knippenborg uit Zieuwent werd derde net voor Joke Balke en Luuk te Brake uit Aalten.

tdm2014-1

Charles Saulus (rechts) ontvangt de prijzen uit handen van Danny van Poppel

De prijs voor de Strijdlustigste Ploeg was voor Michel Sonderen uit Winterswijk, die met zijn ploeg in de tiende etappe 204 punten wist te scoren. De prijs van de Eendagsvlieg was voor Jannie Barmentloo uit Halle, die de zestiende etappe met 100 punten winnend wist af te sluiten.

De Rode Lantaarn werd een prooi voor Robin Grevers uit Winterswijk, die met -137 punten op de 3519e en laatste plaats eindigde.