Reglement en formulieren

Het reglement en inschrijfformulieren van de Tour de Mariënvelde zal vanaf vrijdag 21juni 2013 wederom op de bekende plaatsen te verkrijgen zijn:

Bij de Rabobanken in Aalten, Bredevoort, Lichtenvoorde, Harreveld, Zieuwent, Dinxperlo, Varsseveld, Winterswijk, Groenlo, Eibergen, Beltrum, Ruurlo en Lochem. Bij vestigingen van Schuurman Schoenen onder meer in Borculo, Winterswijk, Aalten, Eibergen, Doetinchem, Enschede, Borne, Westervoort, Oldenzaal, Rijssen, Goor, Hoogeveen, Deventer, Hengelo (O), Haaksbergen, Denekamp, Coevorden, Winschoten, Groningen, Dedemsvaart

Bij Sportpoint Navis in Aalten, Texaco Molendijk in Lichtenvoorde, Texaco Molendijk Kottenseweg in Winterswijk, Han ter Woerds Sport in Lichtenvoorde, Café de Tapperij in Ruurlo, Cafetaria de Smulhoek in Zelhem, Snackbar de Heer in Varsseveld, Goosssens Raceshops in Groenlo en Borculo en het Sourcy Center in Zieuwent.

Inleveren van de formulieren is alleen mogelijk bij Tourcafé Heutinck op zaterdag 29 juni 2013 tot 24.00 uur.

U kunt het reglement en inschrijfformulier hier ook downloaden:

Reglement 30e Tour de Mariënvelde 2013

Inschrijfformulier 30e Tour de Mariënvelde 2013