Maandag start Tour de Mariënvelde officieel

De inschrijving voor de 28e Tour de Mariënvelde 2011 is geopend en u kunt uw ploeg blijven wijzigen tot zaterdagavond 24.00 uur.

De eerste etappe op zaterdag 2 juli telt niet mee voor het algemeen klassement en als er op die dag een renner uitvalt kunt u die nog vervangen zolang de inschrijving geopend is. Is de inschrijving gesloten en u hebt uw ploeg niet aangepast, dan zal de eerste reserve in uw ploeg worden geplaatst.

De ploegentijdrit van zondag 3 juli telt ook niet mee voor het algemeen klassement behalve als er een renner uitvalt. Hebt u die renner in uw ploeg, dan worden wel 33 strafpunten voor het algemeen klassement berekend.

Op maandag 4 juli gaat het dan echt van start en als de officiële uitslag gepubliceerd is op www.letour.fr dan zal ook de directie van de Tourdirectie zo snel mogelijk de eerste stand van de 28e editie van de Tour de Mariënvelde publiceren.