Prijzen 28e Tour de Mariënvelde 2011

De 28e Tour de Mariënvelde 2011 zal de volgende prijzen beschikbaar stellen met behulp van diverse sponsors.

Algemeen klassement:
De eerste 30 uit het algemeen klassement ontvangen een cadeaubon van een van onze sponsors. De nummer één krijgt een cadeaubon van € 100,00 met daarnaast een trofee en wisselbeker afgezien van de roem die het winnen van de Tour de Mariënvelde met zich mee brengt. De nummer 30 krijgt altijd nog een bon ter waarde van € 20,00

Regiowinnaars
Ook zullen er weer bekers te verdienen zijn voor de winnaars uit de regio. De volgende 21 plaatsen komen daarvoor in aanmerking bij de 28e Tour de Mariënvelde: Aalten, Beltrum, Borculo, Bredevoort, Dinxperlo, Doetinchem, Eibergen, Groenlo, Halle, Harreveld, Hengelo (G), Lichtenvoorde, Lievelde, Mariënvelde, Neede, Ruurlo, Varsseveld, Vragender, Winterswijk, Zelhem en Zieuwent. Deze plaatsen zijn door de directie van de Tour de Mariënvelde vastgesteld. De winnaars van deze klassementen krijgen een trofee en een waardebon van € 50,00. Als ze daarmee een ook bij de top-30 van het algemeen klassement komen, vervalt de prijs in het algemeen klassement en die prijs wordt dat doorgeschoven naar nummer 31 in de eindrangschikking.

Extra prijzen
Ook dit jaar zullen er weer vijf etappes worden aangewezen direct na de start van de Tour de France. Ze zullen uiterlijk maandag  4 juli worden gepresenteerd op deze site. De winnaars van deze etappes krijgen een Magix softwarepakket (Magix fotos op cd & dvd deLuxe twv € 69,99 http://www.magix.com/nl/fotos-op-cd-dvd).

Bij gelijk eindigen in de etappe zal tijdens de prijsuitreiking geloot worden wie het pakket ontvangt, de ‘verliezer’ krijgt een vervangende cadeaubon van € 50,00 van een van onze sponsors.

Rode Lantaarn
Voor de nummer laatst in het algemeen klassement is er wederom een Rode Lantaarn beschikbaar.

Eendagsvlieg
De prijs voor de eendagsvlieg gaat die ploegleider die een etappe weet te winnen met het minste aantal punten. Daarvoor wordt een trofee en een waardebon van 50 euro beschikbaar gesteld.

Strijdlustigste ploeg
De prijs voor de strijdlustigste ploeg gaat die ploegleider die een etappe weet te winnen met het hoogste aantal punten. Daarvoor wordt een trofee en een waardebon van 50 euro beschikbaar gesteld.

4000 deelnemers
In 2010 had de Tour de Mariënvelde 3635 deelnemers en we hopen dat aantal dit jaar te overtreffen. Mocht het aantal deelnemers dit jaar boven de 4000 komen, dan zal de Tourdirectie tijdens de prijsuitreiking op zondag 24 juli een TomTom navigatiesysteem verloten onder alle deelnemers.